sâmbătă, 10 martie 2012

Anexă - Diverse

Meditaţia în Mişcare
Aşezaţi cu faţa spre fereastră sau spre est, se activează palmele cu DKM şi CKR.
Se activează  CKR pe fiecare chakră (protecţia pe chakre).   
Se desenează DKM în faţă la circa o lungime de braţ, în dreptul chakrei inimii. Apoi, cu ambele palme, se ia lumina ce se iveşte prin deschiderea acelei dimensiuni şi se înconjoară de trei ori, cu braţele întinse, începând de sus în jos, aura spunând numele DKM. Când se ajunge în partea de jos, se strânge energia negativă la nivelul chakrei 2. După ce s-au strâns astfel reziduurile energetice din câmp, se face aceeaşi mişcare de trei ori, doar că la sfârşit sfera se aruncă în dimensiunea imediat următoare în jos spunând de trei ori: “Îmi declar prezenţa mea divină aici, acum, pe pământ!”

Realizarea sferei de protecţie
Se imaginează, o sferă de lumină albă, penetrabilă doar de ce este alb, pur, de ceea ce este benefic, ce înconjoară corpul. Din interiorul acestei sfere se pot observa zonele întunecoase ale aurei, care odată aduse la suprafaţă ajung în afara sferei de protecţie şi nu se mai pot reîntoarce în aură. Se observă şi conştientizează ce se simte, după ce există această sferă de protecţie. Ea permite:
- identificarea mai rapidă a persoanei cu lumina, cu puritatea,
- permite detaşarea de amintirile traumatizante ale subconştientului,
- se creează o legătură conştientă cu sursa luminii.
În aceste momente de conştientizare se poate aşeza (chiar imaginativ) un cristal roz pe Anahata, iar la picioare, între labe, un cuarţ fumuriu, de nuanţă cât mai întunecată.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Mantră pentru întâlnirea ghidului spiritual personal
Mantră cunoscută din 1940, numită “Marea invocaţie”
“Din punctul de lumină, din mintea lui Dumnezeu, lăsaţi lumina să intre în minţile oamenilor. Lăsaţi lumina să coboare pe Pământ.
Din punctul iubirii, care este în inima lui Dumnezeu, lăsaţi iubirea să intre în inimile oamenilor. Lăsaţi iubirea să se întoarcă pe Pământ.
Prin centrul cunoscut ca voinţă a lui Dumnezeu lăsaţi scopul să ghi-deze micile voinţe ale oamenilor, scopul pe care maeştrii îl cunosc şi îl servesc.
Din centrul pe care îl numim rasa umană lăsaţi planul de dragoste şi lumină să lucreze, să poată închide uşa unde cel rău lucrează. Lăsaţi Lumina, Iubirea şi Puterea să restaureze planul pe Pământ”.

Despre meditaţie şi rugăciune
Meditaţia şi rugăciunea sunt vehiculele care poartă gândurile spre Divinitate.
Meditaţia calmează şi linişteşte simţurile exterioare, dispare dependenţa de simţuri, deşi ele continuă să existe. Exersând 15–30 minute pe zi se simte liniştea pură, unde nici un gând perturbator nu pătrunde, mintea fiind un observator tăcut. Astfel, devii un vehicul perfect, receptorul mesajelor de la îngeri, de la Dumnezeu, de la sinele superior, de la ghizii spirituali personali.
Esenţa rugăciunii depinde de claritatea, intensitatea şi credinţa manifestată. Toate acestea înlătură emoţiile negative din experienţele trecute. Credinţa este mintea care acceptă realitatea lui Dumnezeu sau a fiinţei supreme.
1) “Te rog, Doamne, cu smerenie şi cu toată iubirea mea, cu toată pu-terea de rugăciune, creează în jurul meu o sferă de lumină care să mă protejeze împotriva tuturor formelor de agresiune venite de oriunde şi de oricând, de acum şi de altă dată, pentru totdeauna”.
2) “Dăruiesc iubire Sfintei Treimi tuturor entităţilor de lumină din cerurile superioare, dăruiesc iubire tuturor oamenilor, plantelor, munţilor, văilor, apelor, planetei Pământ”. (În timp ce se spune această rugăciune se ridică mâinile cu palma în sus pe inspiraţie şi se coboară cu palma în jos pe expiraţie).
Încheierea ideală a oricărei rugăciuni este “Facă-se voia ta, Doamne”.
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
Iniţierea şi tratamentul la distanţă
Despre Iniţierea la distanţă s-au spus şi se tot spun multe; discuţii de tot felul, cu sau fără argumente, se tot duc şi, se tot găsesc, mai totdeauna, motive pe care unuu le susţin cu idei ce sunt de multe ori extrase din contextul scrierilor biblice sau spirituale. Aş putea şi eu să intru în polemică, însă prefer să privesc acest spectacol”, şi nu să fiu actor sau un figurant de conjunctură.
Argumente simple la îndemâna oricui vrea să înţeleagă şi să accepte, oricând se pot aduce, pornind de la fizică (fără a urca, în spectrul de frecvenţe dincolo de lumina vizibilă) – principiul fibrei optice şi transmiterea informaţiei şi a energiei luminoase la distanţă, la cele religioase – efectul acatistelor şi pomelnicelor – sau ezoterice ori oculte, ţinând, aşa cum am mai amin-tit pe parcursul acestei cărţi, chiar de practica tratamentelor la distanţă. Dar, în conformitate cu cele ce le-am spus mai sus, nu vreau să intru în polemi-că, nu vreau să fiu nici avocatul uneia sau alteia dintre tabere şi mai ales să contrazic pe acei ce proclamă idei contradictorii, din simplul motiv că se consideră prea sus şi pentru a-şi demonstra această superioritate mai spun şi gogoşi. Eu declar direct şi fără echivoc: Iniţierile la distanţă sunt la fel de eficace – poate chiar mai curate! – cu cele “pe viu”; depinde doar de cine, cum şi cu ce intenţie le face!
***
Procedurile de iniţiere la distanţă pot fi diferite. Una dintre proceduri este cea utilizând metoda menţionată anterior, pe o păpuşă, similară tratamentului la distanţă. O alta este metoda de a proiecta holografic persoana ce urmează a fi iniţiată şi aplicând tot această metodă.
O altă procedură necesită concordanţa temporală a maestrului inţiant şi a celui ce urmează a fi iniţiat, constând în transmiterea iniţierii ca pe un tratament la distanţă.
Procedura ce o utilizez personal este prin Ki-Ball (balon energetic) şi intenţie. Aceasta constă în pregătirea unui Ki-Ball în care “se pun” secvenţial, toate etapele: curăţire, tratament, iniţiere-acordaj cu toate cele necesare, simboluri şi informaţii necesare viitorului practicant ReiKi. Nu este necesară istorisirea întregii experienţe, căci “viteza de operare” a creierului uman depăşeşte pe cea a “elementelor periferice”, prin care se poate transmite fizic această informaţie. Cheia este doar intenţia şi aceasta declanşează procesul de transmitere.
După aceasta se programează ora, ziua etc la care acest Ki-Ball poate fi “recepţionat”, eventual cu o “parolă” de acces. Totodată se poate programa şi durata sa de viaţă”, după care acesta se va dezintegra, informaţia conţinută – formă de energie – urmând a se transforma într-o formă utilă celor ce au nevoie de energia universală, Ki.
Recepţionarea iniţierii de acest tip o recomand printr-o meditaţi de tipul “baia de lumină”:
Poziţia: aşezat pe scaun cu spatele drept, sprijinit eventual de spătarul scaunului. Picioarele în poziţie normală cu tălpile pe podea.
Câteva momente relaxaţi-vă şi urmăriţi în linişte respiraţia fără să o influenţaţi. Nu interferaţi cu ritmul normal al inspiraţiei şi expiraţiei, fiţi doar un spectator al respiraţiei fără să depuneţi nici un efort.
După un Gasho (poziţia de rugăciune,  cu mâinile împreunate la piept, similară şi la creştini), ridicaţi mâinile vertical. deaspra capului, cu palmele deschise înspre interior, paralele. În cateva momente, când se simte ceva în palme (furnicături, căldură), coborâţi uşor mâinile, aşezându-le pe genunchi, cu palmele uşor strânse (ca şi cum aţi avea un ou în palme şi nu trebuie nici să cadă, nici să-l strângeţi).
Imaginăţi-vă cum energia Ki începe să curgă de sus formând o coloană de lumină alb strălucitoare. Urmând respiraţia naturală şi fără efort, energia pătrunde prin chakra coroană şi curge în interiorul corpului pentru a se acumula în zona osului sacru.
În momentul dinaintea expiraţiei, conştientizaţi cum energia se intensi-fică, devine tot mai strălucitoare şi luminoasă iradiind în întreg corpul, dizolvând şi înlăturând orice stres ori tensiuni negative, contribuind la refacerea întregii structuri energetice a fiinţei, ieşind apoi din corp, divers colorată; doar o observaţi şi nu vă concentraţi asupra acestei lumini şi nici a culorilor, pentru că nu este decât reziduul ce trebuie scos in afara corpului fizic şi/sau energetic. Pe măsură ce această lumină radiată devine albă, corpul se încălzeşte (se simte, însă la măsurarea cu termometrul este aproape insesizabilă), şi nu vă speriaţi dacă local sau general apare şi transpiraţia.
Apoi în timpul expiraţiei fiţi conştient că emanaţi lumină prin fiecare por de pe întreaga suprafaţă a corpului şi întrega energie iradiază în toate direcţiile spre infinit. Continuaţi acest exerciţiu atât timp cât vă simţiţi confortabil.
Lăsaţi corpul să-şi menţină  ritmul natural al respiraţiei.  Nu trebuie să existe nici o interferenţă în procesul natural de inspiraţie şi expiraţie. Respiraţi relaxat, fără efort.
Acum rostiţi mental: <Parola de acces[1]>
Unele persoane pot experimenta fluxuri de energie fierbinte sau alte senzaţii (durere, furnicături, înţepături), senzaţii care sunt considerate normale. La iniţiere, ceea ce se simte este “personalizat”…
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!

[1] <Parola de acces> este o frază de genul “Primesc aceată iniţiere (acordaj, tratament) trimis mie de .... (numele maestrului).

Niciun comentariu: