miercuri, 29 februarie 2012

ReiKi, grad II (2)

1.  Cho Ku Rei
Semnificaţie: Pune puterea aici
Acţiune: Este un simbol de vibraţie pe nivelul şapte, reprezentând una dintre cheile prin care se poate accesa energia Ki. Bara orizontală reprezintă sursa de lumină, cea verticală, în prima parte, calea urmată de lumină, iar în cea de-a doua, canalul central energetic  Sushumna,  iar punctele de intersecţie ale spiralei reprezintă cele şapte chakre.
Folosind simbolul  o dată  în sensul acelor de ceasornic şi o dată invers acelor de ceasornic, poate fi util pentru materializarea lucrurilor de care este nevoie în viaţă. Ar trebui, de ase-menea, ţinut minte, că conul de energie din emisfera nor-dică, de cele mai multe ori se mişcă în sensul acelor cea-sornicului, în timp ce, în emisfera sudică, aceeaşi energie circulă în direcţia opusă acelor de ceasornic. Ţineţi cont de sensul în care se scurge apa de la chiuvetă când se for-mează un con, sensul lui de rotire arată sensul scurgerii energiei în acea emisferă.
Inversat, Cho Ku Rei extrage lumina dintr-un obiect, situaţie sau persoană. Se aplică cu  succes  în cazul legăturilor  făcute cu lumină care disipează atunci când acest  simbol este aplicat cu intenţia de a scoate energia din acesta.
 Protecţia spaţială, prin activarea celor şapte chakre, simultan, crearea unui câmp energetic de protecţie, este acţiunea principală a simbolului Cho Ku Rei tridimensional.
Ca origine se poate intui o dezvoltare a simbolului clasic, cele şapte puncte de intersecţie fiind înlocuite de trecerea prin toate proiecţiile chakrelor, precum o bobină. Teoria câmpurilor, aplicabilă cu sensul de biocâmp, duce la o directă asemănare a efectelor acestui simbol cu acel câmp creat în interiorul Coloanei Infinitului. Această asemănare merită a fi luată în considerare, iar ideea ce se desprinde, deşi nu face obiectul  acestei cărţi, este mereu discutata primordialitate a culturii civilizaţiei tracilor, gradul de cunoaştere a acestora şi aplicabilitatea ştiinţei” acestora.
Privit şi din altă optică, acest simbol  conferă protecţie călătoriilor astrale  atât “călătorului”,  cât  mai ales celui  rămas”, pentru  ca altceva să nu ia locul celui desprins către ceruri.       
-Activarea palmelor şi a chakrelor
-Eliminarea blocajelor energetice de diferite naturi
-Energizarea şi curăţirea alimentelor şi băuturilor
-Activarea spiralelor ADN
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
 Alte aplicaţii ale simbolului sunt:
-Protecţie spirituală împotriva tuturor formelor de magie neagră;
-Protejarea şi energizarea aparaturii electronice;
-Protejarea şi vindecarea animalelor, a plantelor;
-Energizarea şi protejarea spaţiilor de locuit şi de muncă, a autovehiculelor;
-Liniştirea persoanelor anxioase
-„Sigilarea” energetică a corespondenţei.
-Efect de anestezic local
-Vindecarea Pământului
 Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
2. Sei He Ki
Acţiune: Simbolul  mental-emoţional, Sei He Ki, conectează la energii de vibraţie mai mare decât Cho Ku Rei şi are ca funcţie principală vindecarea la nivel emoţional şi mental; este cheia de deschidere a câmpurilor.
Acest  simbol  se foloseşte  în tratamente combinat cu Cho Ku Rei; Sei He Ki de trei ori, apoi Cho Ku Rei de trei ori ca să sigileze, acesta fiind un exemplu.
Voi da acest simbol aşa cum mi-a fost mie dat de către Maestrul meu.
Există în uz câteva variante  ale acestui simbol, sim-bol vindecător; este cheia subconştientului şi protejează subconştientul.
Activarea se face în aceeaşi manieră prezentată la Cho Ku Rei.
-Autoprogramări pozitive
-Eliminarea tabieturilor şi dependenţelor
-Deschideri energetice
-Armonizarea emisferelor cerebrale
-Arderea grăsimii în exces din corp; Scăderea în greutate (slăbirea);
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!
 NB: Avem de a face cu un simbol care este destul de controversat. Utilizarea lui presupune discernământ şi, totodată, curaj. Nu voi face jocul de a mă ascunde după deget şi menţionez că este unul dintre simbolurile care permit atacul cu lumină şi manipularea, fapte  pe care unii practicanţi ReiKi nu se sfiesc să le facă. De aceea, la iniţiere, pun ca şi condiţie-intenţie lipsa de eficienţă a deschiderilor câmpurilor energetice în scopuri şi interese personale, în detrimentul altor persoane. Şi cu asta am spus, fără să ocolesc  subiectul, şi partea “rea” din ReiKi, faptul că şi cu Lumină se poate ataca. Nu fac din asta un tabu, dar atrag atenţia că, oricum ar fi, folosirea acestei nelimitabile energii, a Luminii, este împotriva voinţei Divine, este un păcat enorm. De aceea, cer tuturor mult, foarte mult discernământ.
Curajul este necesar atunci când acest simbol se utilizează fără a se combina cu simbolul puterii, având în vedere că armonizarea reciprocă  înseamnă, automat, şi preluarea problemelor celeilalte persoane. Asta înseamnă că apoi trebuie să se poată face şi tratarea problemelor la vindecător.
 
3.  Hon Sha Ze Sho Nen
Semnificaţie: Hristosul din mine recunoaşte pe Hristosul din tine; Nu există timp, nu există distanţă; Nu există  trecut, nu există viitor, totul e prezent şi totul este acum, aici.
Acţiune: Este un simbol de distanţă, în spaţiu şi timp, având capacitatea de a şunta barierele timpului şi spaţiului.
Acest simbol este folosit în mod tradiţional pentru absenţa vindecării (vindecare blocată) şi este cunoscut ca: ”Podul dintre cer şi pământ”. El asigură că acela care primeşte energia are conştiinţa corespunzătoare. Este simbolul care conectează întregul  sistem nervos cu chakrele. El îşi are originea în gândul corect.
 -Acordaje la distanţă
-Tratamente la distanţă
-Transmiterea luminii în timp
-Hipnoza şi autohipnoza regresivă meditativă
Materialul, în format electronic, complet, poate fi achiziţionat prin comandă. Comandă aici!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Simboluri: http://bijutierulmeu.ro/?page_id=1783